MAAK KENNIS MET KEES

Max Laros (1997, Den Haag)

Wat is jouw favoriete jaargetijde en waarom?

Mijn favoriete jaargetijde is toch wel de zomer. Of eigenlijk de periode dat het bijna of net niet meer zomer is. Dan vind ik de dagen het lekkerst, omdat je dan verrast kan worden door opeens warm weer. Ik ben een echte zonaanbidder en een enorme koukleum. Gek genoeg vind ik daarom de winter ook heel lekker, want dan MOET je gewoon dikke truien en wollen sokken aan en maakt het niet uit als je de hele dag onder 4 dekens op de bank blijft zitten. Dat is dan weer de Kees in mij.

Wat is jouw favoriete plaats in huis en waarom?

De keuken. Ik hou van lekker koken en bakken en mensen met mijn eten verwennen. Maar eigenlijk vooral ook van het zelf opeten. Ik hou heeeel erg van eten. Maar goed, alles wat je eet moet er natuurlijk ook weer uit… Daarom ben ik ook heel wat uurtjes op de wc te vinden. Dus dat is ook wel een soort lievelingsplek. Even een tijdje voor mezelf. Mobiel of een boekje erbij. Soms zit ik wel een half uur niks te doen daar. Dat doet Kees vast ook. Heerlijk! ‘t is toch een plek van ontlading hé.

Bio

Max studeerde in 2020 af aan de Acteursopleiding van de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht. Tijdens zijn studie liep hij stage in de voorstelling Hanna van Hendrink van Liesbeth Coltof en Hamlet van De Toneelmakerij. Na zijn afstuderen speelde hij in o.a. De Familie van Nielie – Alleen Thuis van Kwatta, OMG van Igor Vrebac/DeNieuweOost en Classic Tour van Aluin. Daarnaast heeft hij samen met Rosita Segers het Performancecollectief Non Creators Company, waarmee hij voorstellingen maakt en speelt. Ook speelde hij in series als Flikken Maastricht en Verborgen Verhalen en in verschillende afstudeerfilms. 
 

In 22/23 maakt en speelt hij twee nieuwe jeugdvoorstellingen met zijn collectief i.s.m. Festival Tweetakt en vanaf december 2022 is hij te zien als Kees in De regels van Floor.

MAAK KENNIS DE REST!

  • REGEL 12: Zorg dat je altijd klaar bent om in de spotlights te staan
  • REGEL 23: Vertrouw je broer NOOIT!
  • REGEL 14: Laat je niet in een jaarlijks familieportret forceren
  • Regel 55: Laat je vader nooit een TikTok video maken